Project:
Contact:
Service:
architectural design
Customer:
Rainer Flechsenhar, Rödermark
Object:
Im See 1
Type:
barn-refurbishment
Location:
Eppertshausen [MAP]
State:
Germany
Content:
 
The task of this project was to close constructive a former machine-hall from 1965. The two-sides open, former tractor-shed should be converted to three separate, high-grade garages, which are rented by the owner now. His target-group are oldtimer-owners, which will not use their vehicle daily, but want to park them safe and weather-proofed. There is a relevant demand on this in the greater area around Frankfurt (Main) and Darmstadt.
All three garages owning a power- and a water-supply. In addition there was created a toilet-facility in the neighbouring main-building. It is accessible from the locked courtyard, where parking facilities for the daily-cars of the garage-owner are provided as well. According to this, a vehicle-visit is quite easy as well as a long lasting maintenances.
The project was largely edited by my assistant Nathalie Tenten.
Eppertshausen, inventory: total view
Eppertshausen, inventory: northern view
Eppertshausen, inventory: north-western view
Eppertshausen, finished: inner view
Eppertshausen, finished: total view
Eppertshausen, finished: north-eastern view
Eppertshausen, finished: north-western view
Eppertshausen, finished: middle-gate